6. mai kl. 19:00 Gamle Raadhus Scene

Operatørene

ensemble
Showcase

Operatørene er en humoristisk gruppe som lager forestillinger som tar utgangspunkt i operalitteraturen og tilgjengeliggjør den for et bredere publikum. Våren 2023 er de aktuelle med forestillingen “Musikk er kjærlighetens vei”.

Filip Natanael Håkestad

Filip Natanael Håkestad debuterte som operasanger sommeren 2021 i rollen som Monostatos i Mozarts Tryllefløyten. Han studerer for tiden master ved Operahøgskolen i Oslo.

Sakarias Fredriksen Tranvåg

Sakarias Fredriksen Tranvåg debuterte i 2021 ved det Danske Kongelige Teater i rollen som Silvano i Guiseppe Verdis Maskeballet. Siden 2022 og frem til 2024 er han solistpraktikant ved Den Norske Opera og Ballett.

Håkon Rodvelt Anvik

Håkon Rodvelt Anvik debuterte i 2016 i rollen Karl Staaff i Kjell Habbestads opera Karlstad 1905. Han studerer master i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole i Oslo.

Oskar Abel Valand Halvorsen

Oskar Abel Valand Halvorsen studerer master ved Norges musikkhøgskole. I 2023 var han solist i Rachmaninovs 2. konsert for piano med orkester fra NMH og Barratt Due musikkinstitutt.

Om programmet

En dikter fra 1823, en bankmann fra 1923 og en blogger fra 2023 møtes plutselig og uforståelig i en absurd kjærlighetsjakt. De er nemlig alle veldig interessert i samme kvinne, Mona Lisa. Alle vil jobbe hardt for å overbe- vise hverandre om at de selv er den rette, og bruke alle midler tilgjengelig for å få det til. Vil intens poesi, uendelig finans eller sosial stjernestatus være nok? Forestillingen er skrevet og utviklet av Filip Natanael Håke- stad, Sakarias Fredriksen Tranvåg og Håkon Rodvelt Anvik.

Besetning

Filip Natanael Håkestad
Sakarias Fredriksen Tranvåg
Håkon Rodvelt Anvik
Oskar Abel Valand Halvorsen

Showcase

Utdrag fra forestillingen baserer seg på klassisk repertoar:
Eduardo Di CapuaO Sole Mio
Tomasso GiordaniCaro Mio Ben
Håkon Rodvelt AnvikDumskapens tersett
Håkon Rodvelt AnvikResitativ: Bare oss gutta her nå
Wolfgang Amadeus MozartTyskisk marsj
Wolfgang Amadeus MozartLa mio dorabellafra operaen Cosi fan tutte

Nyhetsbrev