Karl Espegard & Diego Romero

Fiolinisten Karl Espegard og gitaristen Diego Romero spiller virtuos og lidenskapelig musikk fra Argentina. Duoen presenterer en god blanding av egne komposisjoner, tradisjonell tango og argentinsk folkemusikk. Sammen tar de lytterne med på en reise gjennom Buenos Aires’ smug og bakgater til pampaens åpne sletter og rurale folketradisjoner. Siden høsten 2019 har duoen holdt over 50 konserter i Tyskland, Sveits, Norge og Danmark.


Karl Espegard er en fiolinist fra Drammen med utdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt, Hochschule der Künste Bern og Norges Musikkhøgskole. Med internasjonale tangoensembler som El Muro Tango og Los Milonguitas har han reist verden rundt og gitt konserter i prestisjefylte konsertsaler som Amsterdams Royal Concertgebouw, Moscow International House of Music og Munich Philharmonic Hall. Her hjemme har han jobbet med artister som Herborg Kråkevik, Alexander Rybak og Tora Augestad.


Diego Romero er en gitarist og prisvinnende komponist fra Tandil, Argentina. Han har opptrådt på landets største teatre som Teatro Colón og Centro Cultural Kirchner, og jobbet i mange år med sangeren og skuespilleren Raúl Lavié, en av Astor Piazzolla`s nære samarbeidspartnere. Med det argentinske dansekompaniet Potros Malambo har Diego turnert i både Argentina og Russland. Hans første soloalbum, Para un Comienzo, ble lansert i 2019 på Acqua Records, Buenos Aires. 


Showcase

Violeta, Karl Espegard

Danzarín, Julián Plaza

Milongo, Diego Romero


E-post: karlespegard@gmail.com
Telefon: +47 47277600