Eleanor Corr og Emil Duncumb

Eleanor Corr er en internasjonalt prisvinnende fiolinist som har opptrådt på Royal Albert Hall, Wigmore Hall, European Early Music Summit, Universitetets Aula og Oslo Kammermusikkfestival med sendinger på BBC Radio 3 som solist, kammermusiker, komponist og arrangør.

Eleanor Corr har blitt invitert til å spille som solist med Orkester Innlandet i en dobbelkonsert med Atle Sponberg. Hun er konsertmester for English Touring Opera. I 2022 skal hun spille på Alte Musikk Köln med live sending på WDR med kvartetten sin, Pocket Sinfonia, som spesialiserer seg i tidlig musikk på opprinnelige instrumenter. Eleanor er utdannet ved Londons Royal Academy of Music og hun fikk invitasjon til å være solist i Wigmore Hall og spille inn en CD etter å ha fått høyeste karakter på eksamen.

Emil Duncumb er pianist og har spilt konserter over hele Europa, blant annet i Wigmore Hall, Presidential Symphony Hall (Ankara), Universitetets Aula, Oslo Kammermusikkfestival, og Concertgebouw Brugge og er vinner av tredje pris i MAfest International Fortepiano Competition. 

Emil er utdannet ved The Juilliard School, Norges Musikkhøgskole, og Royal Academy of Music, London. Kommende konserter inkluderer opptredener på National Centre for Early Music i York og i WDR Alte Musik serien i Kempen.

Konsertprogram

Klassiske komponister har alltid vært inspirert av folkemusikkens unike farger og mangfoldige eksempler av leken, emosjonelt rå og tankefull musikk fra verden rundt. Dette programmet utforsker folkemusikkens innvirkning på fiolinmusikk gjennom et bredt utvalg av repertoar fra England til Midtøsten.

Verket av Vaughan Williams ble skrevet under første verdenskrig og er en rolig meditasjon. Man kan nesten høre Norges vakre natur gjennom Griegs sjelfulle melodier og gledelige danser, og Say og Ravel utvider instrumentets muligheter med glitrende virtuositet.


 • Edvard Grieg:
  Fiolinsonate nr. 2 i G dur
 • Vaughan-Williams:
  Lark Ascending
 • Fazil Say:
  Cleopatra
 • Maurice Ravel:
  Tzigane

Showcase

 • Maurice Ravel:
  Tzigane (10′)
  (Eleanor Corr, fiolin og Emil Duncumb, piano)

E-post: eleanor@eleanorcorr.com (Eleanor Corr)
Telefon: 47262227