Duo Kutin/Todea

Duo Kutin/Todea, som består av det unge talentet Vladimir Todea og konsertpianisten Kiril Kutin, skaper harmoni og vakre toner i det de inviterer lytteren tilbake til senromantikken.

Vladimir Todea begynte å spille cello allerede som 5 år gammel og er i dag en ung cellist på 22 år. Han tok privattimer hos Torstein Dalene, Vladimir Power, Jakob Kullberg og Alexandra Gutu. I tillegg studerte han musikk ved Universitetet i Stavanger med blant annet Jakob Kullberg, Illmari Hopkins og Liv Opdal, og tar for øyeblikket master ved Norges musikkhøyskole med professor Torleif Thedeén.

Klaver-virtuosen Kiril Kutin kommer opprinnelig fra Bulgaria og er utdannet konsertpianist ved sitt lands ledende konservatorium, Pancho Vladigerov og PDM ved Fakultet for utøvande kunstfag ved Universitetet i Stavanger. Kiril Kutin har spilt ved en rekke internasjonale festivaler og konkurranser og har vunnet mange priser i Bulgaria, Tyrkia, Hellas, Kypros, Italia, Ungarn og Tyskland, Frankrike, Spania, Kina og USA.

Konsertprogram

Konserten baserer seg på en duett med cellist Vladimir Todea og pianist Kiril Kutin. Kiril og Vladimir har utmerket seg både som duo og individuelt på konsertscener både i Norge og utlandet. Programmet til sesongens konserter er basert på de mest populære klassiske komposisjoner cello og piano. Kiril og Vladimir er profesjonelle musikere som brenner for musikken. Ansiktet gløder og kroppsspråket er levende når de få mulighet til å snakke om og praktisere det de har dedikert livet til, nemlig musikk. Duo Kutin/Todea ønsker med denne konserten å gi lyttere en opplevelse av å bli dratt vekk fra hverdagens stress, og inn i vakre beroligende toner som gir lytteren energi på ny.


 • Schubert:
  Arpeggione sonata D821
  Allegro moderato 
  Adagio
  Allegretto
 • Tchaikovsky:
  Pezzo capriccioso op. 62
 • Rachmaninov:
  Sonata in G minor for Cello and Piano, op. 19 
 • Lento:
  Allegro moderato (G minor)
  Allegro scherzando (C minor)
  Andante (E-flat major)
  Allegro mosso (G major)

  Varighet ca. 60 min, inkludert pause.

Showcase

 • Sergei Rachmaninov :
  Sonata in G minor for Cello and Piano 3 sats: Andante

E-post: kkutin@gmail.com (Kiril Kutin)
Telefon: 96808560