Showcase
6. mai kl. 13:30 Gamle Raadhus Scene

Showcase

Konsert der solister og ensembler presenterer et konsertprogram for arrangører og bookingansvarlige. Dette er et lukket arrangement for delegater - ta kontakt ved interesse.

Showcase
Momentum
Momentum ensemble
Marcus Paus & André Bjerke«Hold min hånd» og «Hverdagsmirakel» fra «En Hellig alminnelig lek»Marcus PausSonata for cello & piano
Torun Torbo
Torun Torbo traversfløyte
Carl Philipp Emmanuel BachSonate for fløyte og basso continuo i G-dur, «Hamburgersonaten», sats 1, Allegretto, VerbaltCarl Philipp Emmanuel BachSonate for solo fløyte i a-moll, sats 1, Poco Adagio
Storm Duo
Storm Duo ensemble
Edvard GriegFrom Holbergs Time, op. 40
Kristina Vårlid
Kristina Vårlid gitar
Francisco TárregaGran Jota
FRAM ensemble
FRAM ensemble ensemble
Caroline ShawThousandth Orange (for klaverkvartett)
August Schieldrop
August Schieldrop tuba
Harald HauglandSonate for tuba og klaverSergej RachmaninoffVocalise
Playtime
Playtime ensemble
Haydn WoodUtdrag fra "Playtime"
Uno Alexander Vesje
Uno Alexander Vesje harpe/elektronikk
Uno Alexander VesjeOUR PLANET, OUR FUTURE
Nikita Khnykin
Nikita Khnykin klaver
Alekandr SkrjabinKlaversonate nr. 3 i fiss-moll, op. 23Sergej ProkofjevKlaversonate nr. 6 i A-dur, op. 82

Juryen

Knut KirkesætherStyreleder Klassisk og organist

Knut Kirkesæther er utdannet organist og korleder fra Norges Musikkhøgskole og Musikhögskolan i Stockholm. Han virket hovedsakelig som korleder og konsertarrangør i den nordlige landsdelen fra 1980 – 1990, da han tok over ledelsen av Nordland Musikkfestuke. Etter dette har han hovedsakelig virket som konsertarrangør i ledelsen for diverse institusjoner. Siden 2004 har han vært leder av Lofoten Kammermusikkfest og Lofoten Pianofestival.

Tine Thing HelsethTrompetist

Tine Thing Helseth har etablert seg som en av sin generasjons ledende trompetister med sin sjelfulle, lyriske klang. Hun har vært solist i ledende orkestre over hele verden, i tillegg til alle de store norske orkestrene. Tine har også bred erfaring somkonferansier og programleder i både radio og TV, blant annet under talentkonkurransen Virtuos på NRK1.

Gjøril Songvollsanger

Gjøril Songvoll er sanger utdannet ved Høgskolen i Agder, Musikkonservatoriet i Trondheim og ved Statens Operahøgskole i Oslo. Hun har vært kulturrådgiver ved UiO og festivalsjef for Kirsten Flagstad Festivalen. I tillegg til utstrakt frilansvirksomhet som sanger er Songvoll nå leder for Opera til folket som arrangerer Oslo Operafestival. Gjøril leder også Operapuben i Teaterkjeller’n på Centralteateret.

Daniel Lyngstadfiolinist

Daniel Lyngstad jobber til daglig som tutti 1. fiolinist i operaorkestret ved Den Norske Opera & Ballett. Han har stiftet og driver festivalen Interpuls, samt nettstedet Live Klassisk, har tidligere vært produksjonsleder ved Valdres Sommersymfoni og hatt en rekke øvrige engasjement i den klassiske musikkbransjen. Utover dette er han aktiv både som barokkfiolinist og kammermusiker.

Nyhetsbrev