Trio Serafin - klaver, fiolin og cello

KONTRAPUNKT 10.5


Julia Serafin, fiolin - Maria Serafin, cello - Daria Serafin, klaver


Fotograf: Mikro- studio Dziekujemy,  Robert Romik

Fotograf: Mikro- studio Dziekujemy, Robert Romik

Trio Serafin

brenner for å ivareta den klassiske musikkinteressen. De liker å spille på ukonvensjonelle steder som i en stue, kantine, utested eller på en terrasse for å nå et publikum som ikke nødvendigvis er vant til å gå på klassiske konserter. Det viktigste er å skape en atmosfære som berører og nærhet til utøverne og musikken. I tillegg samarbeider de ofte med andre musikere og kunstnere, og spiller gjerne musikk i andre musikksjangre.

Trio Serafin kan tilby et bredt spekter av pianotrioer; fra den tidlige Mozart, romantiske Schumann, Dvorak og Debussy til dramatiske Shostakovitsj, Piazzollas sør-amerikanske rytmer og samtidsmusikk. Trioen har turnèrt med konserten «Julefred over jorda» med sangerinnen Helga Johanne Størdal, og sammen har de også gjort en innspilling som har høstet strålende kritikker.


KONTAKT

Daria Serafin
92012207
dariaserafin@gmail.com.
https://www.facebook.com/trioserafin/

Christian Grøvlen - klaver

KONTRAPUNKT - 10.5 OG SHOWCASE - 11.5

REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Beethoven Sonate Pathetique, op. 13 1. sats Grave - doppio movimento


Christian Grøvlen

"den siste i en lysende rad av norske klaverfenomener (Mona Levin, Klassiskmusikk.com)" debuterte i København oktober 2017 og ved Den Norske Opera i Oslo i november samme år. Han er mottaker av Robert Levin prisen, Léonie Sonning Talentpris i Danmark og Statens Kunstnerstipend for yngre, nyetablerte kunstnere. Han har medvirket som solist og kammermusiker på de fleste av Norges festivaler, inkludert Festspillene i Bergen. Vinteren 2019 spilte han sin første soloturné i Europa og debuterte som solist med Kringkastingsorkesteret i Universitetets Aula i Oslo til strålende kritikker. Aftenposten skrev blant annet: "Grøvlen er både en virtuos av den gamle skolen og en ung artist med godt grep om samtiden".

Christian tilbyr et todelt program. Den ene delen består av Beethovens klaversonater, som inngår i hans omfattende prosjekt "Beethoven 32/32", hvor han i løpet av fire år skal spille alle Beethovens klaversonater. Han ønsker å kombinere et par av sonatene med norsk klavermusikk, spesielt verk av Grieg og Sinding, sistnevnte i hans fantastiske og til nå lite spilte klaversonate. Hvert program skreddersys de aktuelle arrangørene, og verk av Chopin og Lizt kan også være aktuelle.


KONTAKT

Christian Grøvlen
9181 7292
christian.grovlen@gmail.com
www.christiangrovlen.com/

Berit Nordbakken Solset - sopran

KONTRAPUNKT - 10.5


Foto: Maria Baaring

Foto: Maria Baaring

Berit Norbakken Solset

tilhører eliten blant våre sopraner, og er en ettertraktet solist i oratorier, pasjoner og messer. Hun har de siste årene også sunget opera med stor suksess, senest i en scenisk nyproduksjon av Bachs Johannespasjonen ved Theatro Arriaga/Bilbao, regi Calixto Bieito. Hennes seneste innspilling av J. C. Arriagas vokalmusikk sammen med Juanjo Mena/BBC Philharmonic, har høstet strålende kritikker internasjonalt. I mai er hun solist i Bachs Matteuspasjon under May Festival Cincinatti, ledet av Mena. Hun er stadig solist med ledende orkester og dirigenter og i de største konserthus, som Sydney Opera House, Tokyo Opera City Hall og dirigenter som Francois Leleux, Mikhail Pletnev, Robert King, Daniel Reuss, Erik Nielsen, Andreas Spering, Olof Boman og Ottavio Dantone.


KONTAKT

Berit Norbakken Solset
beritsolset@gmail.com
98440920
www.beritsolset.com

***

Stellis Polaris/Richard Klingspor
www.stellispolaris.com
99785886