Trio no Treble

SHOWCASE - 12.5


Lars Marius Hølås, bratsj - Eivind Rossbach Heier, cello - Jostein Bolås Brødreskift, kontrabass


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Trad/Michael Haydn: Gje meg Handa di ven/Presto fra Divertimento

  • Trygve Brøske: 3.sats (Igor slowly marching with the Devil) og 4.sats (Franz waltzing Mephisto) fra verket "Trio (no) Trouble"


Trio no Treble

Trio no Treble.jpg

er i utradisjonell trio med bratsj, cello og kontrabass! En trio uten diskant, kun mørke røster og dyp klang. Kan det bli bedre?

Trioen ble stiftet i 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Norge. Blant annet har de spilt på konsertserien «Klassiske øyeblikk» på Hamar kulturhus, og under Operafestukene i Kristiansund. De er en allsidig trio som spiller musikk i alle sjangre. Trioen har gjort seg bemerket på sosiale medier, og de har vært med Mads Hansen og "Sommerkroppen" på VG-lista 2018, i Oslo, Bergen og Trondheim. Fremtidige planer er blant annet en stor Serbia-turné i juni med 6 konserter, og i tillegg skal de være festivaltrio under Toppen internasjonale musikkfestival i Mosjøen.

Trio no Treble spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. I 2019 fikk de skrevet et til verk til seg av komponist Trygve Brøske, støttet av Norsk komponistfond. Siden det ikke finnes mye musikk originalt skrevet for deres besetning, arrangerer de det meste av musikken selv. De spiller alt fra Beethoven-symfonier, Grieg-stykker og Bruno Mars. I dag vil de vise frem musikk arrangert av trioen, skrevet til trioen, og musikk originalt skrevet for deres besetning.


KONTAKT

Eivind Rossbach Heier
98803857
eivind@trionotreble.com
Trondheim
trionotreble.com
facebook.com/3No3ble