Thormod Rønning Kvam

SHOWCASE - 12.5


Tormod Rønning Kvam - klaver


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Edvard Grieg (1843-1907). Fra Holbergsuiten, op. 40:
    I. Preludium
    II. Sarabande
    V. Rigaudon


Thormod Rønning Kvam

Foto: Peter Adamik

Foto: Peter Adamik

er allerede ettertraktet som festival- og konsertpianist i inn- og utland og opptrer jevnlig både som solist og sammen med noen av våre fremste musikere. Høydepunkter fra det siste året inkluderer debut i Londons Wigmore Hall og konsert- og turnéprosjekter med utøvere som Eir Inderhaug, Arve Tellefsen og og Eivind Ringstad. Etter å ha blitt tatt opp i Talent Norges ArtEx-program har han innledet flere samarbeid på tvers av kunstfeltene og med skuespillere som Ola B. Johannessen og Kåre Conradi. Han høster også vid anerkjennelse for sitt kreative lederskap og engasjement for publikumsutvikling gjennom sitt arbeid i flere festivaler og nysatsninger rundt i landet.

Perspectives – et blikk på barokkmusikken gjennom to av 1800-tallets mestere [ny linje hvis mulig]
I dette programmet sammenstilles to romantiske barokksuiter atskilt av en håndfull lekne Scarlatti-sonater: Holbergsuiten skrevet av vår egen Edvard Grieg, og Maurice Ravels "Le tombeau de Couperin". Repertoaret er et kikkhull inn i 1600- og 1700-tallets ekstravaganse, tonesatt av tre komponister som fant inspirasjon på tvers av grenser i både tid og sted.
Arrangører tilbys for 2020 også programmet "The Schubert Legacy", som i tillegg til Schuberts sene klavermusikk også utforsker verker av Brahms og Clara Schumann.


KONTAKT

Thormod Rønning Kvam
930 94 707 / thormod@thormodkvam.com
Røyken
www.facebook.com/thormodkvam/
www.thormodkvam.com