Povilas Syrrist-Gelgota og Håvard Svendsrud

SHOWCASE - 12.5 og SOMMERFESTEN


Povilas Syrrist-Gelgota - bratsj/sang og Håvard Svendsrud - trekkspill


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Litauiske folkesanger, J.S.Bach «Air»

  • Angel Villoldo "Tango el choclo"


Povilas og Håvard (1).jpg

Povilas Syrrist-Gelgota spiller bratsj i Oslofilharmonien og er en aktiv folkesanger. Han er kunstnerisk leder i Asker kammermusikkfestival og daglig leder av Ensemble International og flere andre kammermusikkgrupper. I 2010 ble han tildelt en medalje fra den Litauiske ambassaden i Norge for sitt bidrag til musikalsk utveksling mellom Norge og Litauen. Håvard Svendsrud har sin utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt. Han har en svært variert karriere og har ved flere anledninger vært solist med ulike orkestre og vært å høre i TV og radio. Han er også en aktiv teatermusiker og har gitt ut lærebøkene "Trekkspillskolen 1" og "Trekkspillskolen 2".

Fra Grieg til Crazy Horse. Povilas og Håvard krysser mange stilistiske grenser og serverer publikum uhørte kombinasjoner av musikkstykker. Noen hint er Grieg, Bach, dansemusikk, tango, csardas, litauiske folkesanger og romantiske samtidskomposisjoner fra Norge og Litauen.


KONTAKT

Povilas Syrrist-Gelgota
93047011  
syrristgelgota@yahoo.com
Røyken
www.youtube.com/user/syrristgelgota
www.povilas.info
www.hsvendsrud.com