Operapub til scenen

SHOWCASE - 12.5


Siv Misund, mezzosopran - Nils Georg Nilsen, tenor - Reza Aghamir, klaver


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Je ne t'aime pas av K. Weill

  • Ah! Lo vedi... duett fra Cavalleria Rusticana av P. Mascagni


Reza Aghamir jobber med våre fremste operasolister i sitt hovedprosjekt Reza e i Ragazzi. Der har det så langt blitt to kritikerroste utgivelser. LP «Grieg Unheard», samt EP «Ja, vi elsker» - innspilt i Store Studio med KORK. Han dirigerer flere kor og har drevet operapub i Oslo i over 20 år. Nils Georg Nilsen debuterte på Avery Fisher Hall i 2012 i New York og siden den gang har han jobbet ved DNO&B, The Israeli Opera og Opera Tampa. Nilsen underviser også på The Galamian Accademy of Music i Malaga. Siv Misund har sin utdannelse fra Barratt Due og NMH. Hun har bl. a. sunget med NOSO, BNO og DNO&B. I 2018 sang hun Azucena i Il Trovatore med Winslow Hall Opera og Eboli i Don Carlo med Fulham Opera, og mottok strålende kritikker for sine rolletolkninger.

Operapub til scenen. Vi ønsker å presentere et konsertkonsept som egner seg like godt på en stor scene som på en pub. Operapuben har lenge vært et symbol på en mer avslappet måte å presentere opera på som gjør den tilgjengelig både for erfarne operaelskere og nybegynnere. Programmet er bygget opp av kjente operaperler som Carmens Habanera og Nadirs arie fra perlefiskerne og humoristiske innslag som Barbara song fra Tolvskillingsoperaen og kan tilpasses etter ønske.


KONTAKT

Siv Iren Misund
siv.misund@icloud.com
97723570
Oslo.
www.nilsnilsentenor.com
www.sivmisund.com