Natalia Orlowska og Bartosz Sosnowski

SHOWCASE - 12.5


Natalia Orlowska, cello - Bartosz Sosnowski, klaver


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Sergei Prokofiev:

    • "Romeo and Juliet": Dance of the Antilles Girls (trans. A.Vlasov)

    • "Love for three oranges": March (trans. M.Rostropovich)

    • “Cinderella": Waltz-Coda (trans. M.Rostropovich)


Natalia Orlowska og Bartosz Sosnowski har spilt sammen siden 2010. De traff hverandre på masterstudiet ved Musikkhøgskolen i Bydgoszcz i Polen, og reiste sammen til Norge for å studere ved Norges musikkhøgskole og Universitetet i Stavanger. De har begge en bred erfaring som solister og kammermusikere, og utforsker stadig nytt repertoar og ønsker å fremføre et bredt spekter av det klassiske repertoaret. Som duo fremfører de alt fra transkripsjoner til samtidsmusikk og nyskrevne verk. Begge utøvere har mottatt en rekke priser og stipender, og har vært mye brukt i ulike ensembler og besetninger. I 2020 planlegger de å markere 10 års samarbeid med en turné i Skandinavia.

Opera-parafraser med cello i hovedrollen. Konsertens idé er å presentere et variert program med parafraser og transkripsjoner av verdens mest kjente operaer og balletter. Publikum får oppleve ulike kjærlighetshistorier formidlet i en kompakt form. Programmet består av både allerede eksisterende verk og våre egne transkripsjoner av bl.a. Orfeo ed Euridice, Romeo & Juliet og Cinderella. I tillegg tilbyr vi et bred standardrepertoar for cello og klaver: over 15 sonater og flere mindre verk.


KONTAKT

Bartosz Filip Sosnowski
41447368
bartosz.filip@gmail.com
Oslo