ll Pleure – Det regner i mitt hjerte

SHOWCASE - 12.5


Marthe Werring Holmern, sopran - Jagoda Szostak, cello - Elisabeth Lundeby, piano - Ragnhild Berg-Vaishnavi, komponist


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Ragnhild Berg-Vaishnavi

    • Air

    • Colombine

    • Un grand sommeil noir


Marthe Werring Holmern er ofte solist med ulike orkestre, i korprosjekter og kirkeverk. Hun har også spilt en rekke opera- og musikalroller og utviklet egne forestillinger, bl.a "Meningen med Sangen" som hun for tiden turnerer med. Jagoda Szostak spilte i et symfoniorkester i Polen og har hatt tallrike freelanceoppdrag i Norge. Hun er førstecellist i Hedmarken Symfoniorkester og Ringsakeroperaen. Elisabeth Lundeby har vært solist med flere symfoniorkestre og har en lang karrière som klaverpedagog og pianist. Hun er en drivkraft for framføring av ny musikk og har urframført flere verk. Ragnhild Berg-Vaishnavi var bla med på å starte ensemblet Stilleben som komponist og pianist og utga albumet 'Från En Stygg Flicka'. Hun har komponert musikk for mange besetninger, og har fokusert mye på lyrikk.

Il Pleure – Det regner i mitt hjerte er et konsertprosjekt med musikk komponert av Ragnhild Berg-Vaishnavi til lyrikk av Paul Verlaine (1844-1896). Prosjektet ble urframført som del av Hamar Kulturhus' konsertserie Klassiske Øyeblikk 2.februar 2019. Konsertformatet består av 11 sanger med tekst av Verlaine, to instrumentalstykker og tre sanger med tekst av Karin Boye. Marthe Werring Holmern introduserer innholdet i diktene med konverserende mellomtekster.


KONTAKT

Ragnhild Berg-Vaishnavi
97977438
ragnhild.rbv@gmail.com
Hamar


foto 1: Ragnhild Berg-Vaishnavi, foto 2: Vivek Vaishnavi