Cimbrasso

SHOWCASE - 12.5


Marie Nøkleby Hanssen, Trombone - Runa Eid Hermansen, Trombone - Joar Haugen Lemme, Trombone- Niklas Ahron Kvenild, Cimbasso


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

3 satser fra «Four Nordic Folk Pops» Av Torstein Aagaard-Nilsen.


Cimbrasso.jpg

Cimbrasso

er en nyoppstartet trombonekvartett med det noe eksotiske instrumentet cimbasso. Bruken av cimbasso i kvartetten åpner for en rekke nye muligheter for både repertoar og klangfarger. Cimbrasso ønsker å formidle det beste av klassisk musikk gjennom slider og ventiler i herlig samspill. Medlemmene er mellom 20 og 24 år og studerer for tiden ved konservatorier i Oslo, Bergen, Trondheim, og Hannover. Medlemmer av ensemblet har spilt i alle fem forsvarskorpsene i Norge og i en rekke symfoniorkester i Norden. Cimbrasso spiller et variert repertoar fra barokk til moderne klassisk musikk i form av transkripsjoner og spesialskrevne verk for besetningen. Cimbrasso har som mål å bevise for det brede publikum at trombone kan være mer enn glissando og fortissimo.

Musikerne i Cimbrasso er lei av å telle pauser i orkester og har begitt seg ut i verden for å presentere det beste fra musikkhistorien i ny drakt, i tillegg til originalskrevet musikk for denne besetningen. Cimbrasso kan tilby et meget variert program som strekker seg fra barokk til den moderne klassiske litteraturen.


KONTAKT

Niklas Ahron Kvenild
90773428
cimbrasso@gmail.com
Slependen
www.facebook.com/Cimbrasso/