Askeladden og de gode operahjelperne

SHOWCASE - 12.5


Dagfinn Andersen, "Askeladden" (baryton) - Gjøril Songvoll, "Den gale professoren/Den Heslige Heksa fra Hokksund" (sopran) - Hanne Korsbrekke Askeland "Opptrekksdukken/Prinsesse Askepott" (sopran) - Kari Kleiven "Filibom" (sopran) - Stina Steingrim Levvel "Dronningen av Drammen" (sopran) - Stefan Ibsen Zlatanos (piano)


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

Utdrag fra

  • "Il core vi dono" fra Cosi fan tutte av Mozart

  • Rusalkas sang til månen fra Rusalka av Dvorak

  • Bertas arie fra Barbereren i Sevilla av Rossini

  • Dukkearien fra Hoffmanns eventyrav Offenbach


Dagfinn Andersen, Gjøril Songvoll, Hanne Korsbrekke Askeland, Kari Kleiven, Stina Steingrim Levvel og pianist Stefan Ibsen Zlatanos er utdannet ved blant annet Universitetet i Kristiansand, NTNU, Operahøgskolen, Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Leipzig. De fem sangerne har sunget roller ved alt fra Operaen i Kristiansund, Oslo Operafestival, Haugesund Kammeropera, Opernbühne Bad Aibling (Tyskland) og Den Norske Opera & Ballett. Ensemblets pianist er en allsidig musiker, både som solist og i samspill med andre. Under denne showcase-konserten er Kari Kleiven vikar for Mette Bjærang.

Askeladden og de gode operahjelperne er en barneoperaforestilling skrevet og produsert av Caroline Wettergreen, Gjøril Songvoll, Mette Bjærang og Stina Steingrim Levvel og regien er ved Einar Bjørge. Den ble laget på bestilling av Bjørn Holm i bydel Stovner i 2014. Forestillingen er siden den gang spilt for mer enn 4000 barn på forskjellige steder i Oslo og omegn. Forestillingen har original handling og selvskrevet ny norsk tekst på enkelte arier og duetter. I versjonen vi fremfører på arena:klassisk har vi valgt forkortede versjoner av ariene for å få presentert alle medvirkende.


KONTAKT

Stina Steingrim Levvel
Oslo
97669775
stina.levvel@gmail.com