El Muro Tango

SHOWCASE - 11.5


Juan Pablo de Lucca, piano - Karl Espegard, fiolin - Kaspar Uljas, bandoneón - Benjamin Groisman, kontrabass - Juan Villarreal, sang


REPERTOAR PÅ SHOWCASE

  • Nostálgico (Julián Plaza)

  • Fruta amarga (H. Gutiérrez / H. Manzi)


Foto: Davïd Dollmann

Foto: Davïd Dollmann

El Muro Tango

er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika. Siden oppstarten i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på festivaler som Oslo Kammermusikkfestival, Flensburger Hofkultur og Smeltedigelen. Bandet er kjent fra TV2 da de opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. Til høsten presenterer de sin kritikerroste debutplate «Nostálgico» i Concertgebouw, Amsterdam, samt på festivaler i Østerrike, Sveits, Spania og Norge.

El Muro Tango spiller fyrrig argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer. Bandet spiller både egne komposisjoner og tradisjonelle tangoer i ny språkdrakt.  Tangoen, som hadde sitt utspring blant fattige europeiske immigranter i Argentina og Uruguay, oppnår stadig større popularitet verden over gjennom sin sterke emosjonelle kraft. Publikum blir tatt med på en reise inn i den latinske verden full av poesi, lidenskap og melankoli.


KONTAKT

Karl Espegard
47277600
elmurotango@gmail.com
http://www.elmurotango.com/