Trio Serafin - klaver, fiolin og cello

KONTRAPUNKT 10.5


Julia Serafin, fiolin - Maria Serafin, cello - Daria Serafin, klaver


Fotograf: Mikro- studio Dziekujemy,  Robert Romik

Fotograf: Mikro- studio Dziekujemy, Robert Romik

Trio Serafin

brenner for å ivareta den klassiske musikkinteressen. De liker å spille på ukonvensjonelle steder som i en stue, kantine, utested eller på en terrasse for å nå et publikum som ikke nødvendigvis er vant til å gå på klassiske konserter. Det viktigste er å skape en atmosfære som berører og nærhet til utøverne og musikken. I tillegg samarbeider de ofte med andre musikere og kunstnere, og spiller gjerne musikk i andre musikksjangre.

Trio Serafin kan tilby et bredt spekter av pianotrioer; fra den tidlige Mozart, romantiske Schumann, Dvorak og Debussy til dramatiske Shostakovitsj, Piazzollas sør-amerikanske rytmer og samtidsmusikk. Trioen har turnèrt med konserten «Julefred over jorda» med sangerinnen Helga Johanne Størdal, og sammen har de også gjort en innspilling som har høstet strålende kritikker.


KONTAKT

Daria Serafin
92012207
dariaserafin@gmail.com.
https://www.facebook.com/trioserafin/