Berit Nordbakken Solset - sopran

KONTRAPUNKT - 10.5


Foto: Maria Baaring

Foto: Maria Baaring

Berit Norbakken Solset

tilhører eliten blant våre sopraner, og er en ettertraktet solist i oratorier, pasjoner og messer. Hun har de siste årene også sunget opera med stor suksess, senest i en scenisk nyproduksjon av Bachs Johannespasjonen ved Theatro Arriaga/Bilbao, regi Calixto Bieito. Hennes seneste innspilling av J. C. Arriagas vokalmusikk sammen med Juanjo Mena/BBC Philharmonic, har høstet strålende kritikker internasjonalt. I mai er hun solist i Bachs Matteuspasjon under May Festival Cincinatti, ledet av Mena. Hun er stadig solist med ledende orkester og dirigenter og i de største konserthus, som Sydney Opera House, Tokyo Opera City Hall og dirigenter som Francois Leleux, Mikhail Pletnev, Robert King, Daniel Reuss, Erik Nielsen, Andreas Spering, Olof Boman og Ottavio Dantone.


KONTAKT

Berit Norbakken Solset
beritsolset@gmail.com
98440920
www.beritsolset.com

***

Stellis Polaris/Richard Klingspor
www.stellispolaris.com
99785886