Påmelding for instrumentalister/sangere

SØKNADSPORTALEN ER STENGT

Showcase konsertene under Arena:Klassisk er åpne for alle profesjonelle musikere over 18 år som har anledning til å påta seg oppdrag. Showcase konsertene er for unge talenter, frilansere og ensembler som vil fremføre sitt repertoar for potensielle oppdragsgivere.

Det vil bli holdt tre showcase konserter; to på fredag 20. oktober, og en lørdag 21. oktober. Det er plass til ti musikere på hver konsert, med et samlet antall på 30 musikere/ensembler.

Alle vil bli presentert i et eget trykket arena:klassisk program. Her vil hver musiker få med bilde, CV, repertoar og kontaktinfo som blir distribuert til samtlige delegater og publikummere.

Showcase konsertene er lukkede konserter og kun for delegater til Arena:Klassisk. Deltagelse er derfor ikke honorert. Noen musikere kan bli  forespurt om å spille på en åpen konsert for publikum, og dette vil i tilfelle bli honorert.  

Arena:Klassisk stiller ikke med akkompagnatør. 

Arena:Klassisk søker midler for å kunne dekke deler av reiseregningen for de som bor utenfor Oslo. Dette vet vi ikke ennå om Arena:Klassisk får støtte til, og alle må derfor regne med å dekke reise og opphold selv. 

Frist for innlevering: 24. August.
Alle påmeldte får beskjed om de er kommet med innen 15. September.

Den faglige juryen består av:
Guro Kleven Hagen, Eli Kristin Hanssveen, Knut Kirkesæther og Torodd Wigum.

Juryen hører fortløpende på lydfilene – send inn så tidlig som mulig!