Årets klassiske formidler

Under arena:klassisk 2020 introduserer vi en ny pris. Den tildeles en som har løftet klassisk musikk den siste tiden, og du kan være med å bestemme hvem som får den!
Publisert 27. april 2021

Det kan være en musiker eller et ensemble som har gjort seg spesielt bemerket gjennom konserter eller plateutgivelser, men det kan like gjerne være en arrangør eller festival som har gjort den klassiske musikken mer synlig nasjonalt eller i sitt nærområde. Det kan også være en journalist, en dirigent, en agent eller et orkester.

Vi trenger din hjelp!

Vi trenger hjelp fra deg til å nominere kanditater til denne prisen. Dersom du kjenner en person som passer til beskrivelsen over så vil vi gjerne har din nominasjon! Prisen vil bli utdelt under festmiddagen på arena:klassisk, lørdag 16. oktober.

Send inn ditt forslag med en kort begrunnelse til klassisk@klassisk.net.
Innsendelsesfrist 1. oktober.

Nyhetsbrev