PÅMELDING

LUKK
Arena:klassisk 2020 sin jruy

Juryen for showcase-konsertene. Fra venstre oppe: Knut Kirkesæther, Ann Helen Moen, Beate Brox, Anne Aavatsmark, Alf Richard Kraggerud

Her er juryen for showcase-konsertene

Juryen for showcasene til arena:klassisk er nå klar, og vi kan stolt presentere en meget faglig og kunstnerisk sterk kvintett.

Utøverne som spiller showcase-konserter under arena:klassisk blir hvert år valgt ut av en jury som er meget sterk både faglig og kunsternerisk. Vi er stolte over å kunne presentere årets svært kompetente jury, som består av:

Knut Kirkesæther

Leder av Lofoten internasjonale kammermusikkfestival

Knut Kirkesæther er utdannet organist og korleder fra Norges Musikkhøgskole og Musikhögskolan i Stockholm. Han virket hovedsakelig som korleder og konsertarrangør i den nordlige landsdelen fra 1980 – 1990, da han tok over ledelsen av Nordland Musikkfestuke. Etter dette har han hovedsakelig virket som konsertarrangør i ledelsen for diverse institusjoner. Siden 2004 har han vært leder av Lofoten Kammermusikkfest og Lofoten Pianofestival.


Ann Helen Moen

Ann-Helen Moen

Sopran

Ann-Helen er en svært allsidig sopran, kjent for sine musikalske tolkninger av et bredt repertoar som spenner fra tidlig barokk til de store romantiske komponistene og samtidsmusikk, på såvel konsert- som på operascenen. Dette har blant annet ført til et nært samarbeid med dirigenter som Edward Gardner og Masaaki Suzuki, og nylig var hun solist på innspillinger med disse i henholdsvis Griegs Peer Gynt med Bergen Filharmoniske Orkester og Beethovens Missa Solemnis og 9. Symfoni med Bach Collegium Japan.


Foto: Rune Bendiksen

Beate Brox

Markedskoordinator Oslo Filharmonien

Beate er utdannet slagverker fra Rogaland musikkonservatorium og Østlandets konservatorium. Hun har videreutdanning innen musikkformidling, og mangeårig erfaring som utøver for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken.
Har gitt ut flere fagbøker på Norsk Musikforlag, og har jobbet i Oslo-Filharmonien siden 2007, de siste årene som markedskoordinator.


Anne Heistø Aavatsmark

Anne Heistø Aavatsmark

Redaksjonsleder NRK Klassisk og Jazz

Anne er utdannet fløytist og har innehatt stillinger i flere orkestre og ensembler. Hun var sist i Oslo Filharmonien frem til 2006. De siste årene har Aavatsmark jobbet ulike steder innen musikklivet, blant annet som daglig leder for Norsk Barokkorkester, prosjektleder for Crescendo og daglig leder for Ungdomssymfonikerne. I dag er hun redaksjonsleder for NRK Klassisk og Jazz. 


Alf Richard Kraggerud

Alf Richard Kraggerud

Fiolinist

I kraft av å være en av de mest anerkjente og respekterte fiolinpedagoger i Skandinavia har Alf Richard produsert en rekke prisvinnende fiolinister med høyt ansette karrierer.  Flere av hans studenter spiller jevnlig med store orkestre, opptrer på prestisjetunge festivaler og frekventerer ofte i media, både i inn- og utland.  Blant hans tidligere elever kan nevnes Vilde Frang, Guro Kleven Hagen, Catharina Chen, Ludvig Gudim og Alexander Rybak m. fler.


Ønsker du å spille på showcase-konsertene?