PÅMELDING

LUKK
arena:klassisk - bransjemøtet for klassisk musikk

Vi sees i 2021!

Årets Klassiske Formidler

Under arena:klassisk 2020 introduserer vi en ny pris. Den tildeles en som har løftet klassisk musikk den siste tiden, og du kan være med å bestemme hvem som får den!

Under arena:klassisk 2020 vil vi dele ut prisen Årets Klassiske Formidler.

Dette er en ny pris som skal sette en person eller en gruppe mennesker som har gjort noe spesielt for å fremme den klassiske musikken i året som har gått i fokus.

Det kan være en musiker som har gjort seg spesielt bemerket gjennom konserter eller plateutgivelser, men det kan like gjerne være en arrangør eller festival som har gjort den klassisk musikken mer synlig nasjonalt eller i sitt nærområde.

Det kan også være en journalist som har «trosset» fraværet av kunstmusikk i mediene, en dirigent, en agent, et orkester – i det hele tatt noen som har løftet den klassiske musikken spesielt den siste tiden.

Vi trenger din hjelp!

For å utdele denne prisen trenger vi hjelp fra deg. Dersom du kjenner en person som passer til beskrivelsen over så vil vi gjerne har din nominasjon. Prisen vil bli utdelt under festmiddagen på arena:klassisk, lørdag 25. april, i Marmorsalen på Sentralen i Oslo.

Send inn ditt forslag med en kort begrunnelse til klassisk@klassisk.net.
Innsendelsesfrist 1. april.